Instruktør
Richard Olsen

Richard Olsen – richard@dch-vestfyn.dk

Richard har lige haft (2018) 40 års jubilæum som medlem i klubben og har været træner i DCH i 37 år. Richard træner Agility med sin Border Collie. Richard er træner på Agility holdet sammen med Britt Poulsen og Henrik Olsen. Richard er ligeledes formand for DCH-Vestfyn.

Læs mere
Trine Salskov

Trine Salskov – trine@dch-vestfyn.dk

Trine startede i DCH i 2015 med hvalpen Otto som er en labrador. Trine har trænet med sine forrige hunde i 16 år i DRK. Trine blev uddannet træner i 2018. Hun træner et hvalpehold, samt familiehundeholdet sammen med Inger-Marie Antonsen.

Læs mere
Alice Jensen

Uddannet instruktører i 2007.

Har pt 2 toller-hunde, som hun træner rally med. 

Alice er træner på Hvalpeholdene, Lydighed og Rally.  
Læs mere
Inger-Marie Antonsen

Inger- Marie B. Antonsen – Ingermarie@dch-vestfyn.dk

Inger-Marie har en Formel 1 Labrador. Hun træner både på A og B holdet – hun har været medlem af DCH siden 2010. Inger-Marie har også en årrække trænet Rally med egen hund. Inger-Marie har været træner siden 2014 – hun træner familie C-hold sammen med Trine Salskov.

Læs mere
Stine Rasmussen
Læs mere
Britt Poulsen

Britt Poulsen – britt@dch-vestfyn.dk

Britt har 1 Cavalier King Charles Spaniel og 1 Australian Shepherd. Britt har været medlem af DCH siden 2013 og været træner siden 2016. Britt er træner i Agility sammen med Henrik Olsen og Richard Olsen. Britt er suppleant i bestyrelsen.

 
 
Læs mere
Henrik V. Olsen

Henrik Olsen – henrik@dch-vestfyn.dk

Henrik har 2 Bearded Collier. Henrik har været medlem af DCH siden 2007. Henrik træner Agility og lydighed med sine 2 hunde. Henrik er uddannet træner i 2017, han træner Agility holdet sammen med Richard Olsen og Britt Poulsen.

Læs mere
Mette Wolff-Pedersen

Mette Wolff-Pedersen – mette@dch-vestfyn.dk

Mette startede i DCH med sin første hund, en Kleiner Münsterlænder i 2012. Nu træner hun med sin blandingshund (Labrador/Toller) Kosmo, som er fra april 2015. Mette og Kosmo træner i B-klassen. Hun blev uddannet træner i 2018 og træner Lydighed C – begynder.

Læs mere
Kurt Skytthe

Kurt Skytthe – kurt@dch-vestfyn.dk

Kurt startede i DCH i 1996. Kurt har i tiderne trænet med 3 forskellige hunde i DCH, hvor han har opnået A klasse med den første og E klassen med de 2 næste. Kurt træner nu med sin Kelpie fra 2010. Kurt blev træner i 2001. Dommer i 2006 og han er startet på kreds instruktør uddannelsen 2018. Kurt er træner på A, B og E holdet sammen med Steen Larsen.

Læs mere
Steen Larsen

Steen Larsen – steen@dch-vestfyn.dk

Steen er uddannet træner i DCH i 1982, videre uddannet i 1992 og siden uddannet som klubinstruktør i 1998. Steen har 3 hunde, 2 Golden Retrievere og 1 Hovawart. Hovawarten er ganske ny (2019) og han er startet på hvalpehold. Steen har udover DCH programmet, trænet IPO med sin gamle Hovawart. Han er træner på A, B og E holdet sammen med Kurt Skytthe.

Læs mere
Sven Erik Jensen

Sven-Erik Jensen – svenerik@dch-vestfyn.dk

Sven-Erik har været i DCH siden klubbens start – altså 1968. Sven-Erik er uddannet træner, dommer og hundeadfærdskonsulent. Sven-Erik har en lille blandingshund, som han ikke træner med. Han er træner for Lydighedshold C.

Læs mere
Bent Nielsen

Bent Nielsenbent@dch-vestfyn.dk

Bent har en Dansk-svensk gårdhund, som han hyggetræner med. Bent har været i DCH siden 2014 og har været træner hele tiden. Bent træner hvalpe sammen med Alice Jensen. Bent er pensioneret fagansvarlig for toldens tjenestehunde. Bent har 32 års professionel erfaring med hundearbejde i ind og udland. 

Læs mere
Annemette Jefferies
24606089
amh.kjaer@gmail.com
Læs mere

Nyheder

Sponsorer